‘Basement Rats’ voor het eerst op podium

bandfoto-basement-ratsEIBERGEN – Zaterdag 8 december vanaf 22.00 uur (entree gratis) treed de hagelnieuwe band Basement Rats uit Eibergen voor het eerst op. Dit gaan ze doen bij De Klok in Eibergen tijdens ‘De Klok Live’. Van de vijf bandleden zijn er vier geboren en getogen in Eibergen. Alle vijf zijn woonachtig in Eibergen.

Deze avond staat niet alleen de Basement Rats op het podium, de band Den Oldestenband staat met twee Eibergenaren in de gelederen in het voorprogramma. Beide bands spelen lekkere rock muziek. Nummers vanaf de jaren 60 tot nu. De muziek die ze maken is een mix van nummers uit de jaren 60 tot nu. Basement Rats spelen nummers van o.a. The Beatles, Aerosmith, Greenday , ZZ Top, Rolling Stones, The Who en nog vele anderen.

De leden van de band hebben stuk voor stuk podiumervaring opgedaan in verschillende formaties. De reden waarom de heren in 2012 bijeengekomen zijn, is dat ze allemaal lekkere soms wat stevige rock willen spelen. Basement Rats speelt de nummers niet altijd precies zoals ze geschreven zijn, maar op hun eigen(wijze) manier en gevoel.

Belangrijkste ingrediënten voor een avondje Basement Rats zijn: lekkere rock met veel plezier gebracht waarbij iedereen lekker uit zijn dak kan gaan. De bandleden zijn: Wiljan Timmerije (zang), Petje Mossel (gitaar en zang), Jorrit Hondorp (gitaar en zang), Ruud Scholten (basgitaar) en Michiel van Os(drums en zang).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven