Basketball toernooi voor basisscholen

EIBERGEN – Woensdagmiddag 12 december bestrijden de Eibergse basisscholen elkaar tijdens het basketball toernooi van de BC Picker Reds. Plaats van handeling: Pickerhal, Eibergen van 13:00 tot 17:00 uur. Het toernooi is een vervolg op de in november op de scholen gegeven clinics door de BC Picker Reds in samenwerking met de Sportfederatie Berkelland en de Rabobank Achterhoek-Oost die de voor de clinics noodzakelijke ballen beschikbaar stelde.

In totaal 21 teams van 6 scholen uit Eibergen en Rekken doen mee aan dit jaarlijkse toernooi om het Kampioenschap van Eibergen. Dit jaar wordt er gestreden in 3 categorieën: Groep 6, Meisjes Groep 7/8 en Jongens Groep 7/8. Om 13:00u wordt er begonnen met de eerste van in totaal 45 wedstrijden; vanaf 16:30 uur worden de finales gespeeld.

De BC Picker Reds hoopt via de clinics en dit toernooi nieuwe jeugdleden te mogen begroeten. In dat verband ligt er voor elk nieuweling die zich vóór 1 maart 2013 als lid aanmeldt een cadeau klaar: een trainingsbal voor thuis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven