Biljart: Holland Mineraal deelt de punten

HAARLO – “Natuurlijk ben ik blij met een punt, maar als je alle partijen goed bekijkt had er voor ons meer ingezeten”, aldus Ronny Hazwinkel van Holland Mineraal na afloop van de wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst Dallinga-Frans Bevers uit Sluiskil. “Anno de Kleine heeft in zijn partij tegen Jean-Paul de Bruijn laten zien goed bezig te zijn en zijn winst in 34 beurten met een slotserie van zes caramboles gaf ons een goede uitgangspositie voor het verder verloop van de wedstrijd. Helaas liet Jelle Pijl na een goede start het in het tweede deel volkomen afweten tegen Glenn Hofman, die ook niet denderend stond te spelen”.

“De topper tussen Murat Naci Coklu en Frédéric Caudron was een wedstrijd die alle kanten opkon, totdat bij de stand 33-31, Coklu een bijna niet te missen bal kreeg, waardoor niet hij, maar Caudron met de winst ging strijken na een slotserie van maar liefst elf caramboles. Op de andere tafel ontspon zich een gevecht tussen Stefan Galla en Eddy Leppens die voor ons wel goed afliep. Galla besloot zijn partij met een serie van acht caramboles en Leppens kwam in de nabeurt niet verder dan vijf caramboles zes te weinig voor een remise”.

De uitslagen: Jelle Pijl/Glenn Hofman 44-50 in 52 brtn. Anno de Kleine/Jean-Paul de Bruijn 50-37 in 33 brtn. Stefan Galla/Eddy Leppens  50-44 in 17 brtn. Murat Naci Coklu/Frédéric Caudron 36-50 in 38 brtn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven