Borculo’s eetcafé helemaal in kerstsfeer

BORCULO – Donderdag 20 december is er weer een Eetcafé in ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan in Borculo, dit maal in kerstsfeer. Voor dit Kerstdiner zijn extra plaatsen beschikbaar.  Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en  alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers dit Kerstdiner op die dag voorbereiden en uit – serveren.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het diner kost € 10,00 per persoon exclusief drankjes, te voldoen  na het diner.  Reserveren kan van af heden tot en met dinsdag 18 november, bewoners uit de gemeente Berkelland hebben voorrang.

Het kerstmenu bestaat uit: aspergesoep, gebakken champignons, kalkoen, groente en aardappelgarnituur en als toetje bavarois met ijs en vruchtensaus.  Met eenvoudige dieet wensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden. Het volgende Eetcafé is donderdag 17 januari.

Voor meer informatie over het Eetcafé kunt u contact opnemen met Jos Holweg van de Stichting Betula organisatie voor zorg en welzijn : tel. 0545 – 469999.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven