Euphonia trots op nieuw oliebollen-huus!

tn_dsc01872EIBERGEN – Het is een traditie bij muziekvereniging Euphonia: oliebollen bakken rond kerst en oud en nieuw. Afgelopen donderdag zijn de muzikale-bakkers weer van start gegaan met de verkoop op de Brink. De Eibergse vereniging heeft dit jaar flink geïnvesteerd in een nieuw ‘oliebollenhuus’ (zie foto’s). De blokhut is van alle gemakken voorzien. “Nu hebben de dames het niet meer koud”, grapt voorzitter Peter Floors. Tot zaterdag worden de oliebollen – in het centrum van Eibergen – vers gebakken en verkocht.

Willemien Fokkers: ”We bakken al zeker dertig jaar oliebollen. Het is elke keer een gezellige boel. Iedereen zet zich enorm goed in voor de muziekvereniging.” Bakster Willemien krijgt aankomende weken hulp van onder andere Jenny Kion, Hermien Harbers en Peter Floors.  De opbrengst van de oliebollenverkoop gaat volledig naar de clubkas.

Op 28 december worden de oliebollen huis-aan-huis verkocht. En op 31 december is de verkoopplek te vinden bij de woning van Peter Floors (Huenderstraat Eibergen). Bestellingen kunt u doorgeven via 0545-473780.

Het oliebollenhuus is tijdens de kerstmarkt (vrijdagavond) gewoon geopend. Zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3304]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven