HCR Prinsen/Urlive.tv is na winst tweede

HAARLO – Na één nederlaag en twee remises hebben de driebandenspelers van HCR Prinsen/Urlive.tv zondag een vrij eenvoudige 8-0 overwinning behaald op de hekkensluiter van de eerste divisie poule B, HWA/Hordijk Biljartartikelen. De basis van deze ruime en verdiende overwinning werd al in de eerste twee partijen gelegd door overwinningen van Carsten Lässig op Jan Krimpen en door captain Michel van Silfhout op Wim Maarsman. Beide partijen kwamen moeilijk opgang en vooral de tegenstander van Van Silfhout bleef angstvallig lang  dichtbij.

Bij de stand 32-28 kon deze wedstrijd dan ook nog alle kanten op, maar met series van zes en vijf caramboles, stelde Van Silfhout toch de winst veilig en finishte na 48 beurten met 45-35. Op de andere tafel had de Duitser Lässig halverwege een 23-5 voorsprong, maar vanaf dat moment begon zijn tegenstander beter in zijn ritme te komen, maar echt gevaarlijk werd hij niet. Na 52 beurten was het ook hier gedaan. Lässig maakte kort voor tijd nog een serie van zeven caramboles. Zijn tegenstander kwam in de nabeurt niet verder dan 28 caramboles.

Ook de andere twee partijen leverden geen enkel probleem op voor de spelers van het team uit Haarlo. Dave van Geel versloeg Wilfried van Beek in 39 beurten met 45-30 door onder andere een serie van acht caramboles. Op de andere tafel won Markus Galla in een goede partij met 45-32 van Marcel Hopmans in 32 beurten.

Door deze overwinning bezet het team van captain Michel van Silfhout een gedeelde tweede plaats samen met BC Capelle op slechts één punt achterstand op Derks Optiek uit Druten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven