HCR Prinsen/Urlive.tv weer op kop

HAARLO – De driebanden spelers van HCR Prinsen/Urlive.tv uit Haarlo hebben zaterdag door een 2-6 overwinning op Jan Brock Amusement in Daarlerveen weer de koppositie ingenomen in de eerste divisie groep 2. Het team van captain Michel van Silfhout profiteerde dit weekend optimaal van de misstappen van BC Capelle en Derks Optiek die met 6-2 de eer moesten laten aan respectievelijk Berendhaus Groep/Horeca en Garage Verbrugge.

De ploeg uit Haarlo kon zaterdagavond weer beschikken over Raymund Swertz en Michel van Silfhout die het afgelopen weekend in verband met het NK 71/2 niet van de partij konden zijn, maar miste Markus Galla, waardoor Carsten Lässig weer op plek vier acteerde. En uitgerekend Lässig kon zijn partij niet winnend afsluiten. Na 55 beurten moest hij met één carambole verschil de winst aan Dennis Hoogakker laten.

Op de andere tafel won Van Silfhout in 52 beurten met 40-45 van Marcel Krikhaar waardoor er een tussenstand was ontstaan van 2-2. De kersverse Nederlands kampioen 71/2, Raymund Swertz won probleemloos van John Schollink in 42 beurten met 36-45 met onder andere een serie van zeven caramboles. De zege was definitief in de knip van de Haarlose formatie door een overwinning van Dave van Geel die zijn vroegere ploeggenoot bij BC Hengelo, Stefan Lenting, na 44 beurten met 39-45 het nakijken had gegeven.

HCR Prinsen moet de koppositie wel delen met BC Capelle maar het percentage van 92,61 is beduidend beter dan het percentage van B.C Capelle dat op 88,11 staat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven