Kerstinstuif bij De Meiboom in Eibergen

EIBERGEN – Op vrijdag 14 december organiseert kindercentrum De Meiboom een gezellige Kerstinstuif. Iedereen die in de kerstsfeer wil komen is van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur aan het Meidoornplein.

”De opzet dit jaar is iets anders dan wat u van ons gewend bent. Wat wel weer hetzelfde is, is dat wij geld inzamelen voor een goed doel. Dit jaar voor 3FM Serious Request. Centraal staat babysterfte”, aldus Mireille Pot. Babysterfte is het gevolg van een gebrek aan goede medische zorg en begeleiding. Drie 3FM DJ’s vragen van 18 tot en met 24 december aandacht voor deze stille ramp vanuit het glazen huis in Enschede. SKE kinderopvang draagt de actie een warm hart toe. Alle locaties steken hun handen uit de mouwen om een steentje bij te dragen.

”Van 16.00 tot 17.00 uur houden wij een kerstpodium met geweldige optredens van de kinderen van het kinderdagverblijf, de kinderen van de buitenschoolse opvang en de leidsters. We zijn druk bezig met een gevarieerd programma.”

”Van 17.00 tot 19.00 uur is ‘Restaurant De Meiboom’ geopend. Wij toveren de hal en ons binnenplein om in een gezellig restaurant waar iedereen met elkaar kan gaan genieten van een heerlijk uitgebreid stamppottenbuffet inclusief drinken en met echte livemuziek.” De BSO kinderen zullen zorgen voor een lekker toetje. Voor volwassenen zijn de kosten 7,50 euro per persoon, voor kinderen vanaf 4 jaar 5 euro. U kunt tot en met woensdag 12 december een plek reserveren door een e-mailbericht te sturen naar [email protected]. U kunt dus met uw hele gezin genieten van een complete maaltijd tegen een vriendenprijsje voor ons goede doel.

Daarnaast zijn alle kinderen erg druk geweest om mooie creaties te maken die u tijdens de kerstinstuif kunt kopen. Er zijn ware kunstwerken gemaakt met verf op canvasdoeken, met mozaïek, met oude ambachttechnieken (ter plekke kunt u zelf een workshop touwknopen bijwonen) en met bloemen. Natuurlijk zijn er ook weer de voor u vers gebakken oliebollen te koop (gesponsord door bakkerij Schreuders).

Pot: ”Om fantastisch mooie kerstbakjes voor ons goede doel te kunnen verkopen tijdens onze kerstinstuif, houden wij op dinsdag 11 december een workshop kerstbakjes maken. Vindt u het leuk om samen met uw kind een kerstbakje te maken? U bent van harte welkom. U bent met uw kind welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur of van 15.30 uur tot 17.00 uur. De workshop wordt verzorgd door Nicolien Ebbekink.”

Om de 3FM actie Serious Request nog meer te kunnen steunen houdt de Meiboom een kerstkaartenactie. De kinderen van BSO De Meiboom hebben zelf prachtige tekeningen gemaakt en de drukkerij heeft deze verwerkt tot setjes met vijf mooie, dubbele kerstkaarten met enveloppen. U kunt een setje kerstkaarten kopen voor 2,50 euro. De kinderen van De Meiboom verkopen deze setjes kerstkaarten bij buren, familie, vrienden en kennissen.

Ze komen misschien ook aan de deur om kerstkaarten te verkopen. Mocht u de kinderen met de kerstkaarten hebben gemist, dan kunt u alsnog de kerstkaartensetjes kopen bij het kindercentrum. Uiteraard zijn ze ook te koop tijdens de kerstbakjesworkshop en de kerstinstuif.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven