Nederlaag voor HCR Prinsen/Urlive.tv

HAARLO – De driebanden spelers van HCR Prinsen/Urlive.tv hebben zondagmiddag in eigen huis in de strijd om het kampioenschap in de eerste divisie poule B een gevoelige 3-5 nederlaag geleden tegen Melis Handelsonderneming uit Bakel, dat op de voorlaatste plaats staat met vijf punten. Het team, dat het moest stellen zonder Raymund Swertz en captain Michel van Silfhout, stond na twee partijen al tegen een 1-3 achterstand aan te kijken.

Freddy ter Braak had zijn partij tegen Ton Rovers in 50 beurten met 41-45 moeten afstaan en Carsten Lässig kwam tegen Frank Dielis niet verder dan een remise in 54 beurten. Markus Galla trok de stand door een 45-39 overwinning in 48 beurten tegen Roger de Kleine weer gelijk en de beslissing moest komen uit de wedstrijd tussen de beide kopmannen Dave van Geel en Peter Heerkens.

Van Geel begon goed aan de wedstrijd en had na negentien beurt een voorsprong opgebouwd van 14-10. Heerkens liet toen zien niet voor niets de captain van het team te zijn en produceerde een serie van dertien caramboles. Vanaf dat moment speelde Van Geel een verloren wedstrijd en verloor dan ook de wedstrijd uiteindelijk met 39-45.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven