Nieuwjaarscross bij voetbalclub Eibergen

EIBERGEN – Zaterdag 5 januari houdt FC Eibergen rondom sportpark de Bijenkamp de traditionele nieuwjaarscross. Dezelfde middag is er tevens de nieuwjaarsreceptie en een klaverjastoernooi en dartstoernooi. De crossloop start voor de 1 en 2,5 kilometer om 13.00 uur en om 13.30 beginnen de langere afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Deelname is gratis en inschrijving is mogelijk tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in clubgebouw De Schöppe.

Het jaarlijkse klaverjastoernooi begint om 13.00 uur, het dartstoernooi om 15.00 uur. Voor beide evenementen is een prijzenpot beschikbaar, deelname is ook hier gratis. Om 16.00 uur vindt de nieuwjaarsreceptie plaats waarbij leden, vrijwilligers, sponsors, ouders en andere belangstellenden welkom zijn om het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven