Nieuwjaarsparty op Mariaplein in Beltrum

BELTRUM – Het einde van het jaar is weer inzicht. Natuurlijk moet deze weer goed worden afgesloten en het nieuwe jaar moet knallend worden ingeluidt. In het verlengde van de Glazenhuus-acties in De Witte Olifant organiseerd café Dute, in de nacht van oud op nieuw,  een Nieuwjaarsparty in de tent op het Mariaplein. Vanaf 00.30 uur zullen er verschillende DJ’s hun kunsten vertonen.

Er is muziek voor iedereen. Dit is een goed begin om het nieuwe jaar goed te beginnen. Ontmoet je vrienden/kennissen in de verwarmde tent op het Mariaplein en wens elkaar het beste voor het nieuwe jaar. Gezelligheid kent geen tijd. Ook op Nieuwjaarsdag zal de tent weer in gebruik zijn. De zendmasten schieten in de Achterhoek en Twente uit de grond. Daarom is er voor een Hollandse/Piraten avond gekozen. Diverse hits uit binnen- en buitenland zullen uit de speakers knallen, vanaf een cd maar ook van vinyl.

Ook deze avond zullen er verschillende DJ’s achter de knoppen zitten. Dus kom gezellig nieuwjaarsdag in de verwarmde tent op het Mariaplein om gemoedelijk en drankje te doen. Vanaf 19.00 uur is de tent geopend. Op beide avonden/nachten is de entree uiteraard gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven