Meisjes RGV starten goed in 4e divisie

RUURLO – Afgelopen zaterdag werd de 1e plaatsingswedstrijd gehouden in de 4e divisie. Deze werd georganiseerd door de gymverenigingen van Winterswijk in de nieuwe turnhal. RGV Ruurlo nam deel met 13 meisjes in alle leeftijdsgroepen. Bij de pupillen 1 nivo 9 en bij de jeugd2 nivo 7 eindigden de RGV meisjes in de middenmoot. Voor al de pupillen 1 moesten even wennen, zij deden voor het eerst een vloeroefening op muziek. Bij de pupillen 2 nivo 8 was er eremetaal voor Joyce Bosman, zij haalde een mooie 2e plaats.

Marlein Kapers eindigde met een 4e plaats net naast het podium en Sharon Baks werd 12 in een groot deelnemersveld van bijna 41 meisjes. Bij Zita van Poelwijk is het nog even zoeken naar een ritme in de oefeningen, zij eindigde ook in het midden bij jeugd 1 nivo 7.

Bij de junioren nivo 6 haalde Eline Dales met hele nette en stabiele oefeningen een 3e plaats. Bij senioren stonden Laura Temmink en Nora Peppinck samen op een 4e plaats en Maike Houtman werd in deze groep 6e. Alles bij elkaar een mooie start van het seizoen. De volgende wedstrijd wordt door de RGV georganiseerd in de Saza hal te Doetinchem op 2 februari.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven