RGV-turners goed op dreef in Putten

RUURLO – Voor de turners van de RGV Ruurlo heeft de eerste kwalificatiewedstrijd van District Oost heel erg goede resultaten opgebracht. Voor RGV reisden 10 turners af naar Putten, met het resultaat 1x goud, 2x zilver en 3x brons. Een prima resultaat! In Puttenwerd de kwartfinale voorgeschreven oefenstof van Gelderland geturnd in de sporthal de Puttereng te Putten. Voor de RGV kwamen in de kwartfinale uit: Thomas Tortolero, Thomas Schepers, Timon Loobeek, Joep Hofstede, Tom Mulling , Bas van der Kuijl, Tim van Amerongen, Chiel Besseling, Bram Smalen en Tom van Duren.

In de categorie Instap niveau 13 kwam Thomas Tortolero uit. In een groep van 14 turners eindige Thomas als 7e, met een puntentotaal van 107,600. Een goede score werd behaald op voltige met een puntentotaal van 17,400 en een 4e plek als gevolg Tevens was dit de allereerste wedstrijd die Thomas heeft geturnd.

De tweede wedstrijd was het de beurt aan Thomas Schepers en Timon Lobeek. Ze kwamen respectievelijk uit in de categorie instap 12 en jeugd 12. Thomas Schepers behaalde een goede 11e plaats in een groep van 25 turners, met een puntentotaal van 108,150. Opvallende scores werden behaald op voltige en rek. Hierin behaalde Thomas een 3e en 4e plaats. Timon Lobeek heeft brons gepakt in zijn categorie, met een puntentotaal van 107,700. Op ringen en sprong behaalde Timon goede scores die met een 1e plaats beloond werden.

In de laatste wedstrijd waren de rest van de jongens aan de beurt. In de categorie Pupil niveau 11 kwamen Tom Mulling, Bas van der Kuijl en Joep Hofstede in actie. Deze jongens hadden een flinke tegenstand in een groep van 25 turners. Toch behaalden Tom, Bas en Joep respectievelijk een 2e, 12e en 22e plaats met puntentotalen van 112,850, 108,650 en 103,500. Tom Mulling had goede scores op voltige en rekstok. Bas maakte een prima beurt op voltige, wat een 4e plaats hier opleverde. Ook Joep turnde een prima oefening op de rekstok.

Tim van Amerongen en Chiel Besseling kwamen uit in de categorie jeugd 11. Ze moesten het opnemen tegen 9 turners van andere verenigingen en behaalden een knappe 2e en 3e plaats. Tim heeft goed gescoord op de rekstok en de vloer, waar hij een 1e en 3e plaats behaalde. Chiel turnde ook een goede wedstrijd, wat met een puntentotaal van 110,150 werd beloond. Goede scores voor Chiel waren te noteren op ringen en brug, wat beide een 1e plaats opleverde.

Ook kwamen Tom van Duren en Bram Smalen in deze wedstrijd in actie. Ze hebben zich naar een gouden en bronzen plak geturnd met eindscores van 108,500 en 107,100. Tom heeft goede scores laten noteren op brug en ringen, waar Bram weer een prima prestatie leverde op sprong en rekstok, wat alleen 1e plaatsen tot gevolg hadden.

De volgende wedstrijd wordt op 26 januari in Duiven gehouden en daarvan zullen we u zeker op de hoogte houden in de kranten en op de website van RGV Ruurlo t.w. www.rgv-ruurlo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven