Romy Snijders Twentse Cross Kampioen

EIBERGEN – Afgelopen zondag heeft Romy Snijders (ASV Eibergen)  voor de derde keer de eerste plaats behaald in de Twentse Cross Competitie. Tijdens de crossloop in Losser bleef zij als enig meisje pupillen B onder de 5 minuten. Met nog 1 wedstrijd te gaan kan Romy niet meer worden  ingelopen. Een eerste plaats was er ook bij de senioren 50+  voor Theo Schootman op de 5 kilometer.  Bij de jongens pupillen B heeft Mart te Vaanhold de twee plaats opgeeist. Thijs Grijsen bleef nipt Gijs Scharenborg voor.

Voor Thijs betekent dit de derde plaats. Deze drie pupillen gaan samen uitmaken wie 2 en 3 worden in het eindklassement. Bij de meisjes pupillen C  heeft Celine Spinder de derde plaats gehaald, dat geldt ook voor Norvin Spinder bij de jongens pupillen C. Andere atleten van ASV Eibergen hebben het aflopen weekend ook podiumplaatsen behaald. Zo hebben Wouter Doesburg  en Thomas Doesburg  de eerste plaats, op de 5 en 10 kilometer,  op Ameland tijdens de adventurerun behaald.

In Duitsland tijdens de Emmericher Adventslauf heeft Wilma Emsbroek de derde plaats bij de dames senioren 50+ behaald. Ook was ASV Eibergen hier tweede in het verenigingsklassement.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven