Schuurman BZC wint van MNC Dordrecht

BORCULO – Waterpolo Hoofdklasser Schuurman-BZC heeft zaterdagavond zijn laatste thuiswedstrijd in Borculo van dit jaar eenvoudig gewonnen. Met ruime cijfers wist de regerend landskampioen in Borculo te winnen van MNC Dordrecht. Schuurman BZC miste Yoran Frauenfelder, die een schorsing van één wedstrijd uitzat. Wel maakte nieuwkomer Thomas Lucas zijn competitiedebuut voor de Achterhoekers. Lucas was vier maanden uit de “race” door een ingreep aan een hartklep.

In de wedstrijd tegen Dordrecht speelde Schuurman BZC vrij uit en probeerde een aantal spelvarianten uit in voorbereiding op de volgende Champions League wedstrijd en de Bekerfinale later deze maand. Vooraf had het team meer tegenstand verwacht van de Dordtenaren, maar dit team kon dat op geen enkel moment waarmaken.

Trainer Zeno Reuten was zeer tevreden over het spel van zijn ploeg. ,,Ik ben met name blij dat we ons hoge tempo, het snelheid in ons spel, vier periodes vol hebben kunnen houden. Normaal gesproken zat er altijd wel een mindere periode tussen, maar vanavond hebben we de hele wedstrijd in een heel hoog tempo gespeeld.

Alleen vind ik het aantal tegendoelpunten wat aan de te hoge kant. Dat hadden er vijf of hooguit zes moeten zijn”..

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven