Sportschool ‘Curves’ in nieuwe handen

RUURLO – Per 1 januari aanstaande neemt Martine van Zijtveld-Nijsten Curves in Ruurlo over. Curves is 7 jaar geleden gestart op het industrieterrein aan de Venterkamp en was toen de 3e Curves club in Nederland. Momenteel zijn er zo’n 60 clubs in heel Nederland en heeft Curves wereldwijd 10.000 clubs in 60 landen.

Martine vormt samen met Andrea Ugarte en Jozien Jager het nieuwe Curves team op de nieuwe locatie, Zuivelweg 5 (naast de HEMA)(zie foto). Martine heeft afgelopen zomer haar studie voor Leefstijlcoach afgerond. Als Leefstijlcoach begeleid je op 3 vlakken, nl. Beweging, Voeding en Gedragsverandering. Martine gaat het Curves voedings- en afvalprogramma begeleiden, Andrea is de CurvesSmart specialiste en Jozien zal in het nieuwe jaar de Zumba-lessen voor haar rekening nemen.

Curves is een 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Bij Curves combineren vrouwen kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar vernieuwende wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling en maakt hiermee een eind aan blijvend diëten. Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich er prettig. Geen mannen, machogedrag en strakke pakjes. De gezelligheid, aanmoediging en begeleiding die je bij Curves vindt, maakt Curves uniek.

Naast de vertrouwde circuittraining van Curves start Curves in het nieuwe jaar met een nieuw voedings- en afvalprogramma. Geen diëet, maar gezond eten en verantwoord afvallen in combinatie met bewegen en gedragsverandering.  De leden van Curves Ruurlo hebben ook de mogelijkheid om hun circuittraining te intensiveren met CurvesSmart. Dit is een persoonlijk coaching-systeem. In het nieuwe jaar brengen we ook meer “fun” in de club. De Curves circuittraining in combinatie met Zumba. Deze speciale Zumba work-out lessen worden op vaste tijdstippen in de week gegeven en geven een complete en energieke work-out.

Begin het jaar 2013 goed en werk aan een nieuwe jij! Bij een lidmaatschap van 12 maanden, zijn de eerste 30 dagen gratis. De nieuwe locatie van Curves zal begin januari 2013 in gebruik worden genomen. Voor exacte openingsdatum, openingstijden en OPEN HUIS, www.curvesruurlo.nl Ook kunt u ons volgen via Facebook (Curves Ruurlo) en Twitter (@CurvesRuurlo)

Het nieuwe adres is Zuivelweg 5 (naast de HEMA), 7261 BA Ruurlo, tel. 0573-452818. Het team van Curves Ruurlo zal 16 december a.s. op de Reurlse Winterdag aanwezig zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven