Tien meter lange limo gespot in Eibergen!

tn_dsc02320EIBERGEN – Wat deed die gigantische limousine zondag in Eibergen? Deze vraag is vandaag meerdere malen gesteld in het dorp. Gelukkig was onze verslaggever – Roy Nijman – op de hoogte van de komst. De nieuwsjager (die niet weg te slaan is bij Nieuwsuitberkelland.nl) spotte de tien meter lange limo in de Hofvennestraat. Buurtbewoners stonden met open mond voor het raam te kijken en pakten meteen een camera om het bijzondere moment vast te leggen (zie video). De limo was besteld voor Herman en Diny Stellinga. Het echtpaar vierde zondag hun 50-jarig huwelijksfeest.

De limousine stopte rond 13.00 uur voor de deur van Herman en Diny. Voor de Eibergenaren was het een grote verrassing. Ze wisten even niet wat ze moesten zeggen toen de deurbel ging. Na een fotosessie ging het echtpaar samen met familie (waaronder de kleinkinderen) richting Kerkemeijer in Rekken om daar gezamenlijk te dineren.

Gerco Stellinga: “Toen onze ouders 45 jaar getrouwd waren werden ze opgehaald met een Messerschmitt. Één van de kleinste auto’s die gemaakt is. Nu moesten we met iets anders komen. We hebben daarom gekozen voor de grootste limo van Europa. Hij is precies tien meter lang.”

”Misschien is het een keer leuk om rijles te geven in deze auto. Lijkt me een geweldige ervaring”, lacht Gerco.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3343]

Vijf jaar terug:
[nggallery id=3344]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven