Uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslag lid R.v de Molenruiters Rekken. Springwestrijd te Gorssel: L springen Chantal Leusink met 2e Sarissa. M springen 4e Chantal Leusink met Caswittinger 5e Chantal Leusink met Anoveva. Zz springen 2 Chantal Leusink met Varon.

Afgelopen weekend zijn er weer diverse leden van de Hamelandse Ruiters in de prijzen gevallen. Tijdens een dressuurwedstrijd in Haaksbergen kwam Lieneke Roerdink met de Dijk uit in de klasse B dressuur. Ze behaalden een eerste prijs. Chantal Nijland werd met Cheyenne Pepper derde in de klasse L2 dressuur. Voor Rita Ligtenbarg en Use It was er een tweede prijs in de klasse M2 dressuur. In Gorssel werd Kim van de Esschert met Donna Perina achtste in het L springen.

Uitslag Pasruiters Neede In Groenlo vond afgelopen weekend de  2de selectie wedstrijd dressuur voor pony’s plaats. Yvet Nijhof behaalde met Big Bears Unox een 2de prijs in de L2 dresssuur. In de klasse B cat .C werd Anneke Thuinte met Jim 2de en Esmee Tijdhof met Daily Sunshine 3de

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven