Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Hierbij uitslagen van de dressuurwedstrijd in Groenlo. Vorig weekend de pony’s en afgelopen weekend de paarden. Leden van R.v de Molenruiters Rekken. Pony’s L1 dressuur: 4e Marieke de Graaf met Bjirmen’s Cedny. Paarden L1 dressuur: 4e Diane Willemsen met Donn Fk.

Afgelopen weekend zijn er weer diverse leden van de Hamelandse Ruiters in de prijzen gevallen. Mieke Puyman won in Groenlo de B dressuur met het paard Be Lucky. Chantal Nijland en Cheyenne Pepper behaalden daar een tweede plaats in de klasse L2 dressuur. In Brummen werd er gesprongen. Jan Lutke Willink werd met Disinaa vijfde in de klasse B springen. Henk Veldhuis en Vamalia waren het sterkste in de klasse L springen.

Uitslagen Pasruiters neede in Groenlo en Brummen: Op de tweede selectie wedstrijd dressuur voor paarden in Groenlo behaalde Wouter Hermelink met Calesta een 1ste prijs in de B dressuur. Voor de pony ruiters was de 2 de wedstrijd selectie springen in Brummen. Hier werd  Yvet Nijhof met Big Bears Unox 2de in de klasse B.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven