Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Uitslagen Pasruiters Bij de dressuur wedstrijd in Haaksbergen is Elke Kettering met C est bon 2de geworden in de L2. In Hellendoorn was ook een dressuur wedstrijd hier was Natasja te Brinke met Camalitho 2de in de klasse B. In Ambt Delden was een springwedstrijd voor paarden  hier was Daniel Lokerse Met Hotline 2 de in de klasse B. In Lochem was een springwedstrijd voor pony’s hier was Yvet Nijhof met Big Bears Unox 2 de in de klasse B.

Hamelandse Ruiters: Afgelopen weekend werd er een springwedstrijd in Lochem verreden. Martine Snijder behaalde met Akolette een zevende plaats in de klasse B springen. Martine Komt uit voor de Hamelandse Ruiters

Hierbij uitslagen van pony-leden van R.v de Molenruiters Rekken.   Karlijn heeft vandaag meegedaan aan de dressuurwedstrijd van de Isidorusruiters in Haaksbergen . Ze reed in de L2 met Cesar en is daarin 2 x 1e geworden met 198 en 206 punten. Springwedstrijd in Lochem; Femke te Woerd met Magic in de B 4-de prijs. Julia te Woerd met Jacodi’s Aziël in de M 2-de prijs.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven