Alle uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslag Pasruiters Neede: Op het dressuur concours in Hoogenweg is Aniek Geerdink met Bono 2 keer 1 ste geworden in de M1. Ze had voor haar proeven 187 en 192 punten. In  Heeten was een spring wedstrijd Yvet Nijhof was met Diego, 4 de in de klasse B cat C. De Haarlose amazone Myrthe Dijks, lid van Lr. Ruurlo, heeft op zondag 20 januari tijdens een dressuurwedstrijd in Gorssel een eerste en tweede plaats behaald in de Z2 dressuur met haar paard Ungaro. Vorige week won deze combinatie in Ijzerlo beide proeven, ook in de klasse Z2.

Tevens is deze combinatie kring kampioen van Achterhoek-oost geworden en zijn zij geplaatst voor de Gelderse Kampioenschappen die 8 en 9 februari in Ermelo verreden zullen worden. Afgelopen weekend werd het Nederlands Kampioenschap voor veteranen verreden in Putten.
Henk Veldhuis kwam hierbij met Vamalia aan start in de klasse Z. Door de goede resultaten in zowel het klassieke als twee-fasen parcours plaatste de combinatie zich voor de finale klasse Z klassiek.

Uiteindelijk werd de combinatie in de finale fraai tweede. In Didam werd er dressuur gereden. Kim van de Esschert werd met Cliff tweede in de klasse M1 dressuur. Beiden komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven