Bekendmaking genomineerden Needien

NEEDE – Wie wordt de beste sportvrouw van 2012? Wie de sportman? En welke sportploeg uit Neede sleept de prijs in de wacht? Wie komt in aanmerking voor de cultuurprijs 2012? En wie de aanmoedigingsprijs? Op zaterdag 23 maart wordt dit bekend gemaakt, als in Neede de bronzen Neediens worden uitgereikt. Blij verrast waren de kandidaten met de nominaties toen ze in de afgelopen weken door de vrijwilligers van de Stichting Needien werden geïnformeerd. Voor sommigen kwam het nieuws volslagen onverwacht. Anderen hadden er stiekem wel op gehoopt.

In ieder geval hebben ze allen, in 2012, een bijzondere prestatie geleverd. Om die reden zijn in de verschillende categorieën de volgende kandidaten genomineerd: In de categorie sportman Ronnie Wantia (survival) en Wouter Hermelink (paardensport).  Bij de sportvrouwen zijn Sterre van Doorn en Samanta Jimenez, beiden volleybalsters, genomineerd.

Als sportploegen zijn de Equipe van de Pasruiters (paardensport) en het eerste elftal van VV Rietmolen (voetbal) genomineerd. Voor de cultuurprijs zijn er deze keer vier kandidaten die kanshebber zijn: Historische Kring Neede, De Tuinen van Geerdink, de Drumfanfare Crescendo Neede en de vrijwilligers van het kerkhof aan de Rozenkamp.

Een aantal van de genomineerden hebben inmiddels met elkaar kennis gemaakt waarbij er mooie, maar vooral ook grappige filmopnames zijn gemaakt. Deze beelden zullen tijdens de uitreiking op 23 maart te zien zijn. Uiteraard wordt er, tijdens de avond van de uitreiking, ook bekend gemaakt wie de aanmoedigingsprijs in ontvangst mag nemen.

En wie weet is er nog  een leuke verrassing! De uitreiking is dit jaar bij Café Restaurant ‘De Olde Mölle’ in Neede. Houd deze avond dus vrij in je agenda.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven