Bel Canto met toneelstuk op de planken

EIBERGEN – Belangengroep “Bel Canto” uit Eibergen brengt ook dit jaar weer een vrolijke komedie op de planken. Het toneel stuk “Niet elke haan kraait” speelt zicht af op een terras van een rustig gelegen pension. De pensionhouder Theo en zijn vrouw Rita krijgen gasten over de vloer die niet allemaal op één lijn liggen met elkaar. Eén van de gasten, Dries Bulten, heeft zo zijn eigen mening over van alles en nog wat en is vooral geïnteresseerd in het vrouwelijk schoon tijdens zijn vakantie met zijn vrouw Aaltje.

Gelukkig voor Aaltje zijn er ook nog andere gasten die haar een beetje helpen in deze ingewikkelde situatie. Ook dit jaar word het toneelstuk vier keer opgevoerd net als vorig jaar. De voorstellingen zijn op, donderdag 14 februari om 19:30 uur, vrijdag 15 februari om 19:30 uur en zondag 17 februari om 14:00 uur en om 19:30 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de “Huve” aan de Grotestraat 52 in Eibergen waar ook de uitvoeringen plaats zullen vinden. (tel. “Huve”: 0545-471217). Ook zijn de kaarten verkrijgbaar aan de zaal maar vol=vol.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven