Belangrijke winst HCR Prinsen/Urlive.tv

HAARLO – In de strijd om het kampioenschap in de eerste divisie poule B, heeft het eerste team van HCR Prinsen/Urlive.tv een belangrijke 6-2 overwinning behaald op naaste concurrent Derks Optiek uit Druten. Het team van captain Michel van Silfhout, die zelf niet speelde, nam direct al na de eerste twee partijen een 4-0 voorsprong door overwinningen van Carsten Lässig en Raymund Swertz. De Duitser versloeg probleemloos Dirk Thiele in 53 beurten met 45-23 en ook de Noord-Limburger Swertz had geen enkel moeite met Jan Roelofs die hij in 35 beurten versloeg met 45-30.

De overwinning werd in het tweede deel definitief veilig gesteld door Markus Galla die in 36 beurten met 45-37 sterker was dan Matthy Monnissen. De enige nederlaag van deze middag moest Dave van Geel incasseren. Met 30-45 in 32 beurten was Kenny Miatton te sterk voor de Zuid-Limburger. Mede door het verlies van Berendhaus-Groep Horeca bij Verbrugge, bezet de Haarlose formatie nu de tweede plaats met zestien punten uit elf wedstrijden. Koploper is BC Capelle, dat Burgmans Biljarts versloeg met 2-6, met achttien uit twaalf gespeelde wedstrijden.

HCR Prinsen/Urlive.tv is zaterdagavond wel uitgeschakeld voor de beker. Na het prima resultaat vorige week in Rosmalen bij Post Luchtkanalen, het werd daar 4-4, was de nummer laatst van de eredivisie dit keer met 2-6 veel te sterk voor de nummer twee van de eerste divisie. Alleen Raymund Swertz wist de eer te redden voor de thuisclub door een 2-1 overwinning op Mark Celen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven