Dames van Elite/Dynamo pakken punten

NEEDE – De damesploeg van Elite/Dynamo pakte in de thuiswedstrijd tegen Krekkers 2 uit Harbrinkhoek vier belangrijke punten. Gezien de stand op de ranglijst, de thuisploeg stond op een 10de plaats, was het noodzakelijk om een goed resultaat neer te zetten. Met gretig spel werd Krekkers goed onder druk gezet en leverde een mooie 25-20 setwinst op.

Na de eerste set ontwikkelde zich een spannende wedstrijd waarin beide ploeg gelijkwaardig aan elkaar waren. Toch ging de thuisploeg op kruciale momenten net iets beter met de kansen om en wist met 25-23 en 25-22 een beslissende voorsprong in sets te pakken. In de vierde set stormde de Elite/Dynamo trein aanvankelijk onverminderd verder en leek ook die set een prooi te worden voor de thuisploeg.  Echter toonde de twentse opponent veel veerkracht en wist die een ruime 24-19 voorsprong op te bouwen.

Hoewel Elite/Dynamo nog dichtbij kwam ( 23-24 ) moet het de setwist toch aan de gasten laten. Komend weekeinde speelt de equipe van trainer/coach Alfred Oonk een moeilijke wedstrijd tegen VCV in Varsseveld.  De week erop volgt een uitermate belangrijke thuiswedstrijd waarin BOVO uit Aalten de tegenstander zal zijn.