Estafetteteam van ASV 2e van Nederland!

EIBERGEN – Tijdens de Nationale Wedstrijden Indoor in Apeldoorn hebben de C junioren van ASV Eibergen een tweede plaats behaald. Tijdens deze wedstrijd, wat gezien wordt als het Nationale kampioenschap Indoor voor C/D Junioren, ging alleen het team van AV DEM uit Beverwijk de Eibergenaren voor. Het team van ASV bestaat uit Joost Somsen, Mohammed Jeilani, Thijs Onstein en Tiemen Onstein. Gelopen moest worden 4×50 meter. Dit loopnummer wordt gezien als een van de meest lastige nummers in de atletiek.

Voor het eerst sinds lange tijd was ASV Eibergen weer vertegenwoordigd op het hoogste jeugdniveau. Maar liefst 14 atleten waren toegelaten om op 24 onderdelen mee te doen. Op de onderdelen kogelstoten en verspringen mochten zelfs meerdere ASV atleten meedoen. Op deze mooie lokatie hebben alle 14 atleten hun persoonlijke records kunnen verbeteren.

Mohammed Jeilani  haalde buiten de tweede plaats op de estafette ook nog een PR op de 60 meter sprint. Hij plaatste zich voor de finale verspringen waarin hij tiende werd en mocht ook de finale hoogspringen doen, waarin hij verdienstelijk zesde werd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven