EGVV schrijft team in voor 35+ voetbal

GELSELAAR – EGVV heeft besloten om mee te doen aan de toernooien van de KNVB voor 35+ voetbal. Deze toernooien die op de vrijdagavonden 1 maart, 22 maart, 12 april en 26 april gehouden worden zal er op half veld 7 tegen 7 gevoetbald worden. Er mag doorlopend en onbeperkt gewisseld worden. Bas te Velthuis wordt leider van dit team. Lijkt het jou leuk om een keer mee te doen en je bent 35 of ouder dan kun je je hiervoor opgeven via Egvv.nl. Er mag doorlopend en onbeperkt gewisseld worden. Uiteraard mag je ook enkele keren vrijblijvend testen op de donderdagavondtrainingen of je nog fit genoeg bent om te voetballen. (20.00 uur beginnen deze trainingen) voor meer informatie kun je kijken op www.egvv.nl.

Mocht je nu aktief voetballen bij een andere club en daar dus lid zijn dan kun je gebruiken van de dubbele speelgerechtigheid dat door de KNVB mogelijk gemaakt is. Vanaf dit seizoen is een dubbele speelgerechtigdheid voor spelers van een 35/45+ competitie mogelijk gemaakt. Afgelopen seizoen is de speelgerechtigdheid van deelnemers aan een 35/45+ competitie een veelbesproken onderwerp geweest. Dit heeft geresulteerd in een aanpassing van de regels bij de KNVB.

Dit houdt in dat een speler bijvoorbeeld bij „club A‟ deel kan nemen aan de senioren zondagcompetitie en bij „club B‟ aan de vrijdagavond 35/45+ reeks.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven