Herenteam Elite/Dynamo wint makkelijk

NEEDE – De herenploeg van Elite/Dynamo kende in haar eerste wedstrijd van 2013 weinig moeite met de tegenstander uit Eefde. Hoewel er bij de thuisploeg enkele spelers ontbraken, kwam de overwinning geen enkel moment in gevaar. Vanaf het begin was er voldoende druk, waardoor VIOS het volleyballen onmogelijk werd gemaakt. Met name de service-druk was groot, zodat het aanvalsspel van de gasten voorspelbaar werd. Hierdoor kon er goede geblokkeerd en verdedigd worden en werd er in de tegenaanval door de thuisploeg wel gescoord.

Alleen in de tweede set was er sprake van spanning, toen de thuisploeg een nipte 25 – 23 setoverwinning boekte. De andere sets ( 25-18, 25-20 en 25-19 ) leverden aan makkelijke overwinning op. In de vierde set was er speeltijd voor Tim Oonk – speler uit het tweede – die liet zien een goede pass in huis te hebben en aanvallend één van de laatste punten aan liet tekenen.

Volgende week gaat de equipe uit Neede op bezoek bij VCV in Varsseveld ( nummer 2 op de ranglijst ), waarna op 2 februari weer thuis wordt gespeeld. Tegenstander is dan laagvlieger BOVO 2 uit Aalten.