Biljarters niet langs FDV Jacoby/Schuler Cues

HAARLO – Het is Holland Mineraal zondag niet gelukt om beide punten in eigen huis te houden. De spelers van captain Ronny Hazewinkel kwamen in Lochem tegen het Hoevense FDV Jacoby/Schuler Cues, dat op de voorlaatste plaats staat, niet verder dan een 4-4 remise. Het begon zo goed voor de thuisclub. Jelle Pijl had tegen captain Jeffrey van Nijnatten geen enkele moeite om zijn partij in winst om te zetten en Stefan Spilleman trok uiteindelijk tegen Frans de Vos ook aan het langste eind.

De Hengeloër Pijl had halverwege tegen van Nijnatten na elf beurten een 25-9 voorsprong en na 25 beurten stond hij op een 44-22 voorsprong. Toch sloop er weer onnodige fouten in zijn spel waardoor hij voor de laatste zes caramboles nog acht beurten nodig had. Zijn tegenstander kon nog terugkomen tot 34 caramboles.

Op de andere tafel keek Spilleman in zijn partij tegen De Vos lang tegen een achterstand aan en pas na 38 beurten kwam hij voor het eerst op een voorsprong (35-34). De Vos herpakte zich, nam een 39-43 voorsprong, maar in de vijftigste beurt maakte de man van Holland Mineraal een serie van zeven caramboles, mede dankzij een “zwijntje” bij de eerste, en maakte uiteindelijk de partij na 56 beurten uit met de eindstand 50-45. Anno de Kleine en Stefan Galla konden daarna het karwei niet afmaken.

Beide spelers keken de gehele wedstrijd tegen respectievelijk Steven van Acker en Davy van Havere constant tegen een achterstand aan en alleen tegen het eind konden de beide spelers nog iets terug doen waardoor de nederlagen nog iets dragelijker werden.

De Kleine verloor met 47-50 in 45 beurten en Galla moest na 34 beurten buigen voor de kopman van de gasten, die onder andere een serie van tien caramboles maakte, met de stand van 42-50 op het scorebord.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven