Neede krijgt een nieuw mobiel reisbureau

NEEDE – Linda Wolhan uit Neede heeft op 1 januari een mobiel reisbureau geopend. Ze sluit zich aan bij Personal Touch Travel. In Amerika en Engeland is deze manier van een reis boeken al jaren een begrip. Het motto van Personal Touch Travel is ‘ondernemen doe je samen’. ”Na het afronden van mijn toeristische opleiding ruim 10 jaar geleden ben ik jarenlang werkzaam geweest voor een reisorganisatie in Kroatië. Dit land ken ik dan ook door en door.”

”De afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest bij Globe Reisburo waarvan de laatste 3 jaar in het filiaal in Neede. Dit kantoor heeft haar deuren in oktober gesloten. Goede rede voor mij om voor mezelf te beginnen en zo de klanten in Neede maar ook in de omliggende dorpen service te kunnen bieden. Inmiddels heb ik zelf ook al heel wat mooie plekjes op de wereld gezien. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen, workshops en cursussen om u een optimaal advies te kunnen geven.”

De klant kan zijn vakantiewensen per mail of telefonisch kenbaar maakt richting Linda. Ook kom ze indien gewenst graag bij de klant aan huis om de vakantiewensen te inventariseren. Mocht de klant dan toch liever zelf willen boeken is dit mogelijk op www.personaltouchtravel.nl/adviseur/linda-wohlan. Klanten kunnen op de hoogte worden gehouden worden van leuke aanbiedingen en tips via Facebook.

Linda Wolhan is te bereiken via 0545-842235, 06.23276677 of [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven