Otto Frikk speler van het jaar geworden

BORCULO – Tijdens het waterpologala op zaterdagavond 5 januari, georganiseerd door het magazine Waterpolo.nl, is Schuurman BZC aanvoerder, Otto Frikk, voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen tot “Speler van het Jaar”. Ook BZC midvoor en international Matthijs Lucas was genomineerd voor deze titel. Otto Frikk was in 2010 al genomineerd, tijdens het EK in Eindhoven vorig jaar werd hij al gekozen tot Speler van het Jaar 2011. Ook in 2012 vonden de hoofdklasse coaches en het publiek Otto Frikk weer de beste speler van Nederland.

 

Schuurman BZC startte op woensdag 2 januari jl. alweer met de trainingen. Op zaterdag 5 januari werden in Duitsland een tweetal oefenduels gespeeld tegen ASC Duisburg en Bayer Uerdingen om het team voor te bereiden op het komende Champions League duel in Rusland tegen Spartak Volgograd op woensdag  9 januari 2012. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 19:00 u. plaatselijke tijd, 16:00 uur in Nederland.

Na terugkomst in Nederland start zaterdag 12 januari de competitie weer met een inhaalduel tegen Polar Bears uit Ede. Schuurman BZC kan zich in deze wedstrijd revancheren voor de verloren bekerfinale van 23 december 2012. Deze wedstrijd wordt gespeeld in zwembad ’t Timpke in Borculo en begint om 20:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven