Vier maal goud voor judoka’s ’t Höfke

NEEDE – Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de tweede keer het Kazoku-judotoernooi (is Japans voor familie) gehouden. Op uitnodiging van de organiserende jc Uki-Waza Zandpol hebben 9 judoka’s van judovereniging ’t Höfke Neede/Diepenheim meegedaan, aan dit toernooi namen verder deel: jc Jigoro Kano Ruinen, jc Yoko Suma Coevorden,  jc Harai Goshi Nieuw Amsterdam en jc Kodokan Schoonebeek met in totaal ruim 160  judoka’s.

Er werd strijd geleverd op drie judomatten in tijdblokken van  ± 1½ uur met 6 judoka’s per poule waarbij het competitie systeem werd gebruikt, iedereen tegen iedereen in zijn of haar poule. Het toernooi was zowel voor de jeugd vanaf 6 jaar jongens en meisjes, alsmede junioren en senioren dames en heren.

De judoka’s van ’t Höfke lieten zich niet onbetuigd, maar liefst vier 1e plaatsen en evenzoveel 3e plaatsen wisten zij mee te slepen naar de Achterhoek. Uitslagen: Een 1e plaats was er voor: Bas te Lintelo, Jarno Tuitert, Dylan Rots en Luka Dekker. Een 3e plaats was er voor: Twan Altena, Veerle van der Donk, Kevin Bijkerk en Luuk Hofmeijer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven