Dorpstoneel presenteert weer toneelstuk

RUURLO – RTV Dorpstoneel Ruurlo speelt zaterdag 2 maart de voorstelling ‘De Tuinkabouter’ in Zaal De Keizerskroon aan de Dorpsstraat 15 in Ruurlo. De voorstelling begint om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en in voorverkoop telefonisch te bestellen bij Hans Freriks, tel. 0573-451054.

In het toneelstuk ‘de tuinkabouter’ is buschauffeur Jan Bakker echt toe aan vakantie. Hij is het rijden op de schoolbus helemaal zat en wil in zijn eigen tuin, die volstaat met tuinkabouters, tot rust komen. Zijn vrouw Corrie wil er graag een paar dagen op uit, maar zelfs daar heeft Jan geen zin in.

De enigen, die zijn plezier bederven, zijn de buren. Vooral buurvrouw Ingrid, die zich na een reis naar India Indira laat noemen, kan geen goed doen. Buurman Karel zit volgens Jan teveel onder de plak van Ingrid. Karel valt juist weer goed in de smaak bij Corrie. Te goed volgens Wemie Hilbrands, de wandelende dorpskrant.

Zij houdt de buurt goed in de gaten vanuit haar slaapkamerraam, maar Wemie weet niet wie de mooiste tuinkabouter uit de collectie van Jan heeft vernield. De regie is in handen van Diana Eggink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven