Drie crosskampioenen bij ASV Eibergen

EIBERGEN – Afgelopen zondag is de vierde en laatste wedstrijd in Losser van de Twentse Cross Competitie gelopen. Op de 5 kilometer bij de senioren is Thomas Doesburg 1e geworden,  Theo Schootman haalde de 1e plaats bij de mannen 50+. Bij de meisjes pupillen  A heeft Lisa Baak een 3e plaats behaald. Romy Snijders behaalde een 1e plaats bij de meisjes pupillen B. Bij de jongens pupillen B werd Thijs Grijsen 2e.  Bij de meisjes pupillen C is Celine Spinder 3e geworden en Norvin Spinder 3e bij de jongens pupillen C.

In het eindklassement heeft ASV Eibergen maar liefst 3 kampioenen. Thomas Doesburg bij de senioren op de 5 kilometer. Bij de dames 35+ is Diana Luijrink 1e geworden. Met haar 4 overwinningen op rij is Romy Snijders 1e geworden. Een tweede plaats is er voor Thijs Grijsen bij de B pupillen. Mart te Vaanhold is 3e geworden bij de jongens pupillen B en Celine en Norvin Spinder zijn 3e geworden bij de pupillen C.

Het speciale van deze loop in Losser is de Canicross geweest. Voor het eerst is in Oost- Nederland kon er een wedstrijd gelopen worden met de hond. Op de cross van 5 kilometer heeft bij de dames    Ruby Wantia een 1e plaats behaald. Bij de dames 40+ is Rita Doesburg verdienstelijk 5e geworden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven