Etikon kent geen problemen in 7e ronde

HAARLO – Het Haarlose Etikon heeft in Arnhem geen enkel probleem gehad met respectievelijk TS Metals/Zandweerd en Biljartcentrum Arnhem. Aangezien ook de nummer twee, De Veemarkt uit Doetinchem beide wedstrijden wist te winnen, blijft Etikon aan kop met drie punten voorsprong op de Veemarkt. Moest Etikon in de wedstrijd tegen TS Metals/Zandwerd uit Marienberg nog een verliespartij incasseren, in de partij tegen BCA speelden Henri Tilleman, Patrick Niessen en Jean-Paul de Bruijn uitstekend. De thuisclub verraste Deegens en zijn ploeg door met de sterkste opstelling aan de tafels te verschijnen met Marek Faus en Thomas Nockemann.

Tilleman kende echter geen enkel probleem met Faus en won in drie beurten met 200-76. Niessen was oppermachtig tegen Nockemann en won na acht beurten met 150-67. De Bruijn, die zijn eerste partij tegen Dave van Geel met 69-100 in veertien beurten had verloren, kende tegen Martijn Egbers geen enkel medelijden en won afgetekend in vier beurten. De Arnhemse kopman kwam niet verder dan zeven caramboles.

In de eerste wedstrijd tegen de ploeg uit Marienberg, won Tilleman in zes beurten van Gielens met 200-105 en Niessen speelde tegen Jonker een tactisch bekeken spelletje en won met 150-28 in vier beurten van de Enschedeër.

Een tevreden Bennie Deegens kon na afloop van de beide wedstrijden niets anders constateren dan, dat zijn mensen klaar zijn voor de voorronde van de kwalificatie voor het Europees kampioenschap, dat komend weekend in Haarlo wordt gehouden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven