Geslaagde wedstrijd voor teams van RGV

RUURLO – Vier teams van Acrobatische Gymnastiek RGV Ruurlo deden in Dinxperlo mee aan de derde plaatsingswedstrijd D/E-Niveau voor Regio Gelderland. Door alle deelnemende teams zijn goede oefeningen neer gezet en dat heeft geresulteerd in een geweldig resultaat. Fabienne Eggink en Nicole Klinkhamer deden mee in het Damespaar E-Senior niveau. De oefening tijdens de vorige wedstrijd is iets aangepast waardoor deze stukken beter gaat en dat was te zien in de score. Met een totaalscore van 24,332 stonden de meiden lang op een derde plaats. Helaas zijn er nog 2 teams boven hen geëindigd, maar met deze verdiende 5e plaats mogen de dames trots zijn.

Het tweede team dat in actie kwam, bestond uit Sanne Eekelder en Anne Dovermann. De vorige wedstrijd waren de dames 2e geworden, waardoor de verwachtingen hoog waren, maar ze hebben aan deze verwachtingen zeker voldaan. Met een prima score van 24,833 zijn de dames 1e geworden. Zita van Poelwijk, Nynke Fleuren en Evelien Besseling hebben ook een erg goede wedstrijd gedraaid. De jury zag vandaag jammer genoeg wel 3 tijdsfouten, waardoor er van het eindcijfer met 0,90 punten naar beneden ging. Maar met een totaalscore van 23,733 stonden de dames toch op het podium met een mooie bronzen medaille.

Het laatste team van RGV Ruurlo waren Lauren Stegeman, Floor Hesselink en Nine Kok. De vorige wedstrijd werden de dames 1e geworden maar de meiden waren er gebrand op om een nog betere oefening neer te zetten dan de vorige keer. Dit was bijna gelukt maar helaas hadden ook deze meiden een tijdsfout, maar 25,700 is een goede score waardoor ze voor de tweede keer het goud omgehangen kregen.

Met deze geweldige resultaten zijn alle bovenstaande teams geplaatst voor de Regiofinale. Ook de overige drie teams, bestaande uit: Lynn Lieven, Jet Beuzel en Inge Stapelbroek (Damesgroep E-Senior), Marjolein van Haaften en Ilse Bosvelt (Damespaar E-Junior) en Ruth Harmens, Michelle van der Horst en Annelie Engelberts (Damesgroep E-Junior), die helaas niet compleet waren door wintersportvakanties, zijn allen geplaatst voor de Regiofinale.

Volgende week zullen Pien Meulenveld, Kim Boekelder Yasmin Fisser en Ji-Lin Veerman in actie komen tijdens de vierde en laatste plaatsingswedstrijd D/E-Niveau in Groenlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven