Goud en Zilver voor Acroteams van RGV

RUURLO – In Groenlo werd op 23 februari de vierde en laatste plaatsingswedstrijd Acrobatische Gymnastiek in het D/E-Niveau georganiseerd door Rap & Snel. RGV Ruurlo deed aan deze wedstrijd mee met twee teams. Yasmin Fisser en Ji-Lin Veerman vormde een Damespaar in het E-Junior niveau en in het Damespaar E-Senior niveau deden Pien Meulenveld en Kim Boekelder mee voor RGV Ruurlo. Tijdens de vorige wedstrijd waren beide teams in de prijzen gevallen en dit niveau wilde ze graag voor de komende wedstrijd vasthouden. Maar alle concurrenten wilde dit natuurlijk ook bereiken, dus moest er in de afgelopen maand hard gewerkt worden om de puntjes op de i te zetten. Yasmin en Ji-Lin mochten als eerste van RGV Ruurlo op de vloer verschijnen.

Ze hadden de eerste wedstrijd een uitzonderlijke prestatie neergezet (goud) en wilde dit graag nu weer behalen. Door dit streven waren de meiden zenuwachtiger dan de vorige wedstrijd, en helaas door deze zenuwen sloop er een klein tijdsfoutje in de oefening. Maar met een score van 25,066 zijn de meiden geëindigd op een tweede plaats. Door het goede resultaat van de meiden zijn zij, in hun niveau, als eerste geplaatst voor de Regiofinale.

Het tweede team van RGV Ruurlo bestond uit Pien en Kim. De vorige wedstrijd stonden de dames op een mooie tweede plaats, maar er is tijdens de afgelopen periode hard gewerkt om dit niveau te verbeteren en deze wedstrijd te gaan voor goud. De dames draaide een geweldige oefening en dit werd door de jury beloond met een score van 25,450. Het bleef tot de prijsuitreiking lang spannend op welke plek de dames geëindigd waren, maar bij het bekend maken van de tweede plaats wisten Pien en Kim dat ze vandaag het goud omgehangen kregen. Door de goede prestaties van de dames, hebben zij zich als tweede geplaatst voor de Regiofinale.

Dit betekend dat RGV Ruurlo zich, net als het vorige seizoen, als complete vereniging geplaatst heeft voor de Regiofinale op 9 maart in Borculo. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de eigen vereniging (RGV Ruurlo) in samenwerking met GV BORCHLO uit Borculo. De teams van RGV Ruurlo zullen in het middagprogramma van deze Regiofinale moeten strijden voor een plek in de Districtsfinale.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven