Medailleregen voor trampolinespringsters

Door Redactie op 17-02-2013

EIBERGEN – In de tweede trampolinewedstrijd van het seizoen 2012-2013 hebben de trampolinespringsters van Odival Eibergen veel eremetaal naar Eibergen gehaald. Er werden maar liefst vijf medailles behaald in Ermelo. De Tweede kwalificatiewedstrijd in Ermelo werd georganiseerd door de Productgroep Trampolinespringen District Oost en gymnastiekvereniging Sparta Ermelo. De trampolineselectie van Odival Eibergen bestaat uit de selectieleden Lianne Wolters, Rachel Wegdam, Anouk Maas, Marit ter Bogt, Judith te Brake, Lisanne van Krimpen en de zusjes Tamira en Marisa Hasselo. Om 9.20 uur werd er in Eibergen de reis ondernomen naar Ermelo om deel te nemen aan de tweede kwalificatie wedstrijd trampolinespringen van het seizoen 2012-2013.

Het inspringen ging bij alle selectiespringsters goed en daarna moesten Lisanne van Krimpen, Judith te Brake, Marit ter Bogt, Tamira Hasselo en Anouk Maas beginnen met de wedstrijd. Deze springsters springen in de categorie E jeugd gemengd en Anouk Maas springt in de klasse D Jeugd Meisjes. Lisanne van Krimpen behaalde een gouden medaille met 73.400 punten. De overige springsters wisten zich ook goed te plaatsen. Marit behaalde met 67.600 punten een zilveren medaille en Judith behaalde een bronzen medaille met 66.900 punten daarmee werd het erepodium geheel gevuld met Odival springsters. Dit is voor de trampolinespringsters van Odival voor de eerste keer in de trampoline geschiedenis.

Anouk Maas verbeterde zich ten opzichte van de vorige wedstrijd en werd 9e met 65.800 punten. In deze klasse deden erg veel springsters mee en het is daarom van Anouk een goede prestatie om 9e te worden in dit deelnemersveld. In het tweede blok moesten springen: Lianne Wolters, Rachel Wegdam en Marisa Hasselo. Lianne en Rachel behaalden in de klasse D junior een zilveren en bronzen medaille met respectievelijk 70.500 en 68.400 punten. Een mooie verbetering van punten ten opzichte van de vorige wedstrijd in Putten.

Marisa Hasselo was in haar tweede wedstrijd niet zo zenuwachtig als in de eerste wedstrijd.  Marisa is met 8 jaar de jongste springster in de selectie van Odival en heeft erg veel potentie om een geweldig goede springster te worden. Alle sprongseries gingen goed en werden uit gesprongen. Marisa werd 5e met 63.500 punten en is op weg om in de volgende wedstrijd hoger te eindigen.

De aankomende wedstrijd is in Ermelo op 9 maart en hiervan zullen we u ook verslag doen via de media en de website van Odival t.w. www.odival.nl.

 

 

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->