RGV spring(st)ers maken geweldige start

Door Redactie op 11-02-2013

RUURLO – Zaterdag 9 februari namen de spring(st)ers deel aan de 1e plaatsingswedstrijd individueel en synchroon district Oost. De wedstrijd werd voor het eerst georganiseerd door Orion Putten. In de ochtend werd er synchroon gesprongen met aansluitend de individuele wedstrijd. RGV nam deel met 5 synchroonparen: E pupillen gemengd; Merle Stegers & Milou Stegers, E jeugd gemengd; Michelle van der Horst en Ruth Harmens, D jeugd Meisjes; Juliet Nieuwenhuis & Sterre Leussink, C junior meisjes; Frederique Mackaay & Marieke Winters, C senior Dames; Lisanne Klein Brinke & Pien Meulenveld en  2 mixed synchroonparen (RGV-Sparta Ermelo) D pupillen meisjes; Kim Boekelder & Linda Mietes, C jeugd meisjes; Yasmin Fisser & Gina van den Brink.

De eerste wedstrijd is het altijd weer even wennen en kijken waar je staat. Met synchroonspringen kan het alle kanten op. Je hoeft maar één oefening minder goed synchroon te springen en een podiumplaats is niet meer haalbaar. De paren leverde goede prestaties; Merle en Milou behaalde een 2e plaats, Ruth en Michelle de 1e plaats, Kim en Linda de 5e plaats, Sterre en Juliet de 4e plaats,  Marieke en Fréderique 1e, Yasmin en Gina 5e plaats en Lisanne en Pien de 1e plaats.

Namens RGV waren er maar liefst 21 individuele spring(st)ers ingeschreven, helaas door griep en andere bezigheden waren er een aantal verhinderd en nam RGV deel met 16 spring(st)ers. In totaal zijn er drie plaatsingswedstrijden en de beste twee tellen en van de drie moet je aan twee hebben deelgenomen om je te kunnen plaatsen voor de finale (NK, Ahoy, 15 juni)  De spring(st)ers komen uit in de volgende klassen; E Pupillen ll gemengd: Harris Pondes, Anne Ooijman E pupillen l gemengd: Michelle van der Horst, Miliou Steger en Merle Stegers E jeugd gemend: Ruth harmens D Pupillen meisjes: Kim Boekelder D Jeugd Meisjes: Sterre Leussink, Juliet Nieuwenhuis, Felicity Buffart D Jeugd jongens: Koen Winkelhorst C jeugd meisjes: Fréderique Mackaay en Yasmin Fisser C junior meisjes: Marieke Winters en Pien Meulenveld C senior Dames: Lisanne Klein Brinke

De wedstrijd was verdeeld in drie blokken zodat de spring(st)ers na het inspringen direct hun wedstrijd konden springen. Het was een geweldige wedstrijd, de ene super oefening naar de ander werd gesprongen en dat was te zien in de einduitslag! 3x goud, 4x zilver en 2x brons. Felicity en Anne zitten nog maar een paar maandjes op trampoline en sprongen alle drie de oefeningen prima uit. Anne eindigde op een 4e plaats en Felicity op een 13e plaats. Harris pakte de 2e plaats, Michelle werd ook tweede in haar klasse, Milou eindigde op een 4e plaats en Merle werd 6e. Ruth behaalde een 2e plaats, Kim pakte brons, Sterre werd ook 3e, Juliet 12e . Koen werd 1e, Yasmin 5e, Fréderique 4e , Pien 2e , Marieke pakte de 1e plaats en Lisanne werd ook 1e.

Een betere start hadden zij niet kunnen maken. Zaterdag 16 februari en 9 maart zijn de 2e en 3e plaatsingswedstrijd te Ermelo.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->