Uitslagen paardensport in Berkelland

Door Redactie op 10-02-2013

GEESTEREN – Uitslagen Pasruiters: Op de Gelderse kampioenschappen springen is Joey Groot Bramel met Asanta 7 de geworden in de  klasse L. In Heeten was een dressuur wedstrijd hier werd Anneke Thuinte met Jim 1 ste  met 198 punten. Nadie Thuinte was met Kenny boy 2 de in de L1 met 190 punten en met haar andere pony Nozy werd ze 4 de met 185 punten. In Beemte Broekland was ook een dressuur wedstrijd hier was Aniek Geerdink met Bono in de M12 de met 185 punten.

Afgelopen weekend kwamen er diverse leden van de Hamelandse Ruiters aan start. Op een springwedstrijd in Ambt-Delden reed Henk Veldhuis Vamalia naar een eerste plaats in het L klassiek Springen. Nina van de Brug kwam met Fame in Zevenaar aan start in de klasse M2 dressuur. Hierbij behaalden ze een eerste en tweede prijs. Ook werden de Gelderse kampioenschappen indoor dressuur verreden. Sanne Bolster kwam met Amaryllis aan start in de klasse Z1 dressuur. Ze behaalden een fraaie 4e plaats. Met deze plaatsing hebben ze tevens een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen binnen gesleept. Het NK wordt op 16 maart verreden in het Hippisch Centrum in Utrecht.

Aankomend weekend worden de Gelderse kampioenschappen springen verreden in Brummen. Hierbij komen ook diverse leden van de Hamelandse Ruiters aan start: Martine Snijder & Akolette (B), Jan Lutke Willink & Disinaa (B) en Kim van de Esschert & Donna Perina (L). Molenruiters: Geldersche Kampioenschappen, 9 februari heeft Dianne Willemsen Gelderse Kampioenschappen te Laag Soeren gereden.
Nadat ze Kringkampioen was geworden bij de selectiewedstrijden in de klasse L1. Heeft ze met haar paard Donn FK een goede prestatie in Laag Soeren neergezet. Met 64,67 procent heeft ze een  6de prijs behaald.

Ponyclublid Julia te Woerd met haar pony Jacodi’s Aziël heeft in Nijkerk meegereden voor het Gelders kampioenschap. Ze kwam uit in de klassen M cat. D/E. Door een klein foutje in de barage greep ze mis naar het kampioenschap. Een 6de plek in het eindklassement, helaas wel buiten de prijzen.

Overige uitslag: springwedstrijd Ambt Delden. Z springen: 2e Vera Abbink met Wananta.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->