Uitslagen paardensport in Berkelland

GEESTEREN – Uitslagen Pasruiters Op het concours in Markelo is Elke Kettering met C”est Bon 1 ste de geworden in de L2 dressuur. er was ook een dressuur wedstrijd in Vragender hier werd Natasja te Brinke met Camalitto 3 de in de klasse B. Er werd dit weekend ook gestreden om de midwinterhoorn. Dit is een wedstrijd tussen 4 vereningen te weten Dressuurstal Capriole,  Isidorushoeveruiters uit Haaksbergen, de Molenruiters uit Rekken en de Pasruiters uit Neede.

De plaatings punten van het equipe springen ponies en equipe springen paarden en van de dressuurringen ponies en paarden worden bij elkaar opgeteld en diegene die de minste punten heeft wint de strijd om de midwinterhoorn, na 16 jaren in bezit te zijn geweest van de Isidorushoeveruiters is hij dit jaar gewonnen door de Pasruiters uit  Neede.

Uitslagen leden R.v de Molenruiters: “De Leusinks” succesvol! Chantal Leusink is afgelopen week succesvol geweest met haar paard Varon. Tijdens een springwedstrijd in de klasse ZZ werd ze in Bathmen 5e en in Hellendoorn behaalde ze een 1e prijs. Saskia Leusink werdt tijdens een dressuurwedstrijd in Lichtenvoorde 1e. Dit met haar paard Varola in de klasse Z2/ZZ licht.

Onderlinge wedstrijd: Tijdens de onderlinge wedstrijd om de Midwinterhoorn zijn verschillende Molenruiters in de prijzen gevallen. Tijdens het equipe springen zijn de Molenruiters 2e geworden bij de paarden en bij de pony’s.  Aan start verschenen bij de pony’s Bjarne Groot Herder, Dorine Vredenburg en Suzan de Graaf. Bij de paarden verschenen aan start: Rita Wisselink, Chris te Raa en Henk Groot Wassink. De  overige uitslagen zijn als volgt: Springen paarden klasse L: 1 Carolien Kroekenstoel met Wonder T. Klasse B: Henk Groot Wassink met Den Dam, 3 Rita Wisselink met Ziris. Pony’s springen klasse BB: 1 Karlijn Olde Kliverik met Macho. Dressuur: Klasse L dressuur: 1 Karlijn Olde Kliverik met Macho, 2 Marike de Graaf met Bjirmens’s Cedny. Klasse B:  1 Bjarne Grootherder met Liberty.

Afgelopen weekend werden er diverse wedstrijden verreden. Sanne Bolster kwam aan start in Vragender en behaalde met Amaryllis een vierde plaats in de klasse Z1 dressuur. In Zevenaar Reed Nina van de Brug het paard Fame naar een tweede plaats in de klasse M2 dressuur. Kim van de Esschert startte met Cliff in Markelo. Zij behaalden hierbij een vierde plaats in de klasse M2 dressuur.

Mieke Puyman kwam op dezelfde wedstrijd aan start. Ze reed Be Lucky naar een derde en vijfde plaats in de klasse L2. Allen komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven