Weer ouderwets Frühschoppen in Ruurlo

RUURLO – Klaarblijkelijk staat de combinatie “Brook Duo” en “Bargkapel” garant voor volle zalen en veel gezelligheid. Elke keer als deze artiesten gezamenlijk optreden, zijn de stoelen haast niet aan te slepen. Dit jaar op zondag 10 maart zal het jaarlijkse Frühschoppen van “De Bargkapel” weer plaatsvinden bij De Keizerskroon aan de Dorpstraat, met naast de Bargkapel een optreden van het “Brook Duo”.

Zet “De Weuste” en “De Badmutse” op een podium in een feesttent of zaal en je hebt gegarandeerd feest. Deze twee rasartiesten vormen samen het “Brook Duo”. Met Oostenrijkse en Duitse melodieën voorzien van echte onvervalste Maarkelse dialectteksten trekken zij door de regio van feest naar feest. Ook boekte het Brook Duo al meerdere malen grote furore in Oostenrijk met in hun kielzog ruim 160 meegereisde fans. De twee Maarkelse kearls hebben al acht cd’s achter hun naam staan en nummer 9 wordt in april gepresenteerd.

Zet het bier maar koud, sluit het geluid maar aan, want het gaat gebeuren. Het frühschoppen begint om 11.30 uur, zaal open 10.30 uur. Kaarten kunnen besteld worden bij De Keizerskroon. (tel. 0573 – 451416) Omdat het evenement in de voorgaande jaren vaak was uitverkocht, is het raadzaam om de kaarten  op tijd te bestellen want vol is echt vol.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven