Winst en verlies HCR Prinsen/Urlive.tv

HAARLO – Met wisselend succes kunnen de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen/Urlive.tv terugkijken op de dubbel van het afgelopen weekend. Zaterdag verloor het team van captain Michel van Silfhout in Hilversum van De Liefhebber met 2-6 en zondag werd met dezelfde cijfers de Gelderse derby van Berendhaus Groep/Horeca uit Doetinchem gewonnen. Beste man aan de kant van Haarlo was dit weekend de Duitser Markus Galla die zowel zaterdag als zondag zijn partijen wist te winnen. Zaterdag versloeg hij Tom Beesterboer in 34 beurten met 45-34 en zondag deed hij het nog eens dunnetjes over door zijn landgenoot Stefan Hetzel in 40 beurten met 45-25 te verslaan.

Niet tot winst kwam dit weekend kopman Dave van Geel. Zaterdag verloor hij nipt van Herman Slikker, 43-45 in 41 beurten, en zondag moest hij diep buigen voor een ontketende Thorsten Frings die de Zuid-Limburger in 26 beurten versloeg met 23-45 en een moyenne produceerde van 1.730.

Michel van Silfhout verloor zaterdag na een gelijkopgaande wedstrijd van Jim Anneveldt met 35-45 in 47 beurten ondanks dat de captain een nipte voorsprong van 34-33. Zondag speelde hij niet en werd zijn plaats ingenomen door Carsten Lässig, die geen enkele moeite had om Wim Vredeveldt na 61 beurten met 45-36 te verslaan.

Raymund Swertz verloor zaterdag in 29 beurten van Richard Dekker met 31-45, maar won in een spannende slotfase zondag  van René Dericks na 64 beurten met 45-43. Samen met Garage Verbrugge en BC Capelle bezet HCR Prinsen/Urlive.tv de eerste plaats met 18 punten uit 13 gespeelde wedstrijden alleen BC Capelle heeft een wedstrijd minder gespeeld. Beide teams ontmoeten elkaar komende zondag in Capelle.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven