Alle uitslagen paardensport in Berkelland

NEEDE – Uitslag Pasruiters concours Ambt Delden. Op een dressuur wedstrijd in Ambt Delden is Nadie Thuinte met Royal Collection Nozy Girl 2 de geworden in de L1 dressuur.

Afgelopen weekend werden er diverse wedstrijden verreden. Linda Buunk en Apollos kwamen aan start in Haaksbergen en behaalden daar een eerste plaats in de klasse M2 dressuur. In Zevenaar reed Nina van de Brug het paard Fame naar tweemaal een tweede plaats in de klasse M2 dressuur. In Vragender werd er gesprongen. Henk Veldhuis was met Vamalia de snelste in de klasse L springen. Jesse Drent werd met Carino vierde tijdens zijn debuut in de klasse B springen. Allen komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Chantal Leusink lid van R.v de Molenruiters uit Rekken heeft een 1e prijs behaald tijdens een springwedstrijd in Vragender. Meer haar paard Varon deed ze mee in de klasse ZZ.

Karlijn Olde Klieverink heeft tijdens een springwedstijd in Vragender een 3e prijs behaald. Met haar pony Macho deed ze mee in de in de klasse B cat. A. Karlijn is lid van R.v de Molenruiters Rekken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven