Biljarters strijden zaterdag bij Overkamp

HOLTERHOEK – Aanstaande zaterdag speelt het topteam eerste divisie team van biljartvereniging Overkamp een thuiswedstrijd tegen Horna uit Hoorn. De eerste divisie is een biljart competitie op de grote matchtafel waarin een team van drie spelers allemaal hetzelfde aantal caramboles maken in 3 verschillende spelsoorten. Libre, ankerkader 47/2 en het bandstoten zijn de spelsoorten. De caramboles zijn resp. 250, 175 en 75. Het team van Overkamp staat op dit moment in de middenmoot.

Pr-man: ”Dit is hoger dan we hadden verwacht. de teams boven ons hebben op de grote tafel veel meer ervaring. Dit is wel bepalend voor de stand. Koploper BIOS uit Barneveld speelt met Dick Jaspers in het team. Als je het dan over ervaring op de grote tafel hebt is het dat team wel aldus teamleider Brian ter Braak.”

Aanstaande zaterdag zal het team bestaan uit Rob Pot foto, Brian ter Braak en Axel Büscher. Hoe de spelsoorten gespeeld worden zullen op de speeldag bekend worden gemaakt. Aanvang van de wedstrijden 11.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven