Caravan- en campercontrole in Eibergen

EIBERGEN – Op zaterdag 23 maart organiseert A.A.S. Autoschadespecialist de Kiefte een preventieve caravan- en campercontrole in samenwerking met Profile Tyrecenter Vermeulen, Tragter Brandbeveiliging, Hartemink Verkeersopleidingen, Bruggink Caravans en Veilig Verkeer Nederland. De controle richt zich met name op de rijtechnische aspecten van de caravans of campers, zoals de remmen en de banden, en de veiligheid met betrekking tot de gas- en de elektrische installaties. Ook de papieren en de verlichting worden gecontroleerd.

De controle wordt gehouden op 23 maart van 09.00 – 16.00 uur bij A.A.S. Autoschadespecialist De Kiefte, Venneslatweg 3 te Eibergen. Belangstellenden kunnen zich persoonlijk of telefonisch aanmelden bij A.A.S. De Kiefte  (0545 – 47 45 45). De controle vindt plaats op basis van volgorde van aanmelding en tijd.

Daarnaast mag elke deelnemer aan de caravancontrole, geheel vrijblijvend, een behendigheidstest in het achteruitrijden met de caravan afleggen. Hartemink Verkeersopleidingen begeleidt dit onderdeel. Een mooie kans om het moeilijke onderdeel achteruitrijden met de caravan eens uit te proberen en enkele kneepjes aan te leren. Onder de deelnemers verloot de Kiefte een gratis te herstellen ‘uitdeuken zonder spuiten’ deukje.

Rondom het bedrijf is er van alles te beleven, kantelsimulator, blusdemonstraties, prijsvraag, raad de schade van een caravan/camper. Ook aan de kinderen is gedacht o.a. kleurwedstrijd en springkussen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven