Clinics4running gaat weer van start

EIBERGEN – Na succesvolle eerdere edities start Bert Vogel  vanaf woensdagavond 20 maart in Eibergen  weer met clinics4running. Deze clinics zijn bedoeld om bij te dragen aan een optimale voorbereiding op het lopen van een afstand van 5 of 10 Engelse mijl. Bijvoorbeeld die van de Eiberrun die op zondag 26 mei wordt gehouden door ASV Eibergen. Het is hem gelukt in voorgaande jaren steeds rond de 140 mannen en vrouwen enthousiast te maken voor het lopen. Onder leiding van gediplomeerde trainers worden de deelnemers vol enthousiasme in 10 clinics zo ver gebracht dat ze op eigen niveau 5 of 10 Engelse Mijlen goed kunnen volbrengen.

Voorafgaand aan de clinics is er een informatiebijeenkomst om de laatste twijfel bij potentiële deelnemers weg te nemen en iedereen te informeren over juist schoeisel, sportvoeding en het voorkomen van blessureleed. Ook wordt de opzet van een training uitgelegd. Deze informatiebijeenkomst is op 9 maart a.s. van 10.00 uur tot 11.00 uur bij sportschool the Chariot. Door de inzet van meerdere trainers kan elke deelnemer zich aansluiten bij een niveau dat bij hem of haar past.

De trainers vinden het van belang dat iedereen naast het deelnemen, ervaart hoe fijn en gezond het is om te sporten en te trainen. Tijdens elke clinic wordt er op een positieve en aanstekelijke manier getraind in de prachtige omgeving rondom sportpark de Bijenkamp. Dit bewegen zorgt naast een goede conditie ook voor ontspanning, geeft plezier en een lekker fit gevoel.

De clinics worden vanaf 20 maart op 10 achtereenvolgende woensdagavonden gehouden. Elke clinic duurt van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur. Er zal worden getraind in verschillende niveaugroepen, van beginners tot ervaren lopers. De clinics starten iedere avond vanaf de Iemhof op sportpark de Bijenkamp.

Aanmelden kan vooraf op 9 maart tijdens de informatiebijeenkomst maar bij voorkeur via de website www.bertvogel4running.nl tot en met 17 maart. Na -inschrijving is mogelijk op 20 maart voor aanvang van de eerste clinic, tussen 18.30 uur en 18.50 uur in de Iemhof op de Bijenkamp.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven