Druk weekend voor Schuurman BZC

BORCULO – Het eerste herenteam van Schuurman BZC had deze week een druk programma. Dinsdagochtend vertrokken spelers en staf naar Dubrovnik om daar de uitwedstrijd te spelen in de achtste finale van de Champions League. In Nijverdal heeft het Achterhoekse team een zware nederlaag geleden. De opdracht was om in de uitwedstrijd met verzorgd spel een beter resultaat met meer doelpunten neer te zetten tegen de Kroatische favoriet voor de Europese titel. Het team van Schuurman BZC is hier zeker in geslaagd met als eindstand een verlies van 17-7 kan men terugzien op zeer geslaagd Europees seizoen.

Zaterdagavond stond de uitwedstrijd in de Nederlandse competitie tegen AZ&PC op het programma. De Amersfoorters waren in december nog de tegenstander van BZC in de halve finale van het bekertoernooi. Schuurman BZC verwachtte de nodige tegenstand in Amersfoort. Ook , omdat er sprake was van wat vermoeidheid vanwege het drukke programma. Aanvoerder Otto Frikk kon vanwege een blessure nog niet meespelen. Echter, AZ&PC was deze avond niet echt in goeie doen, want zij keken na de eerste periode al tegen een 1-7 achterstand aan. De wedstrijd werd dan ook relatief eenvoudig gewonnen door Schuurman BZC.

Komend weekeinde heeft het team weer een dubbel speelprogramma. Op Goede Vrijdagavond staat het inhaalduel tegen (weer) AZ&PC op de rol. Deze wedstrijd is uitgesteld vanwege sneeuwval.  De wedstrijd wordt gespeeld om 20:00 uur in zwembad ’t Timpke in Borculo. Een dag later speelt BZC een uitwedstrijd in Gouda tegen Widex GZC Donk om 16:30 uur in zwembad De Tobbe.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven