HCR Prinsen Urlive.tv verliest in Capelle

HAARLO – De driebanden spelers van HCR Prinsen Urlive.tv hebben in de strijd om het kampioenschap in de eerste divisie poule B een stapje terug moeten doen. In Capelle verloor het team van Michel van Silfhout met 6-2 van mede titelkandidaat BC Capelle. Dat het de thuisploeg ernst was om deze wedstrijd te winnen bleek wel in de opstelling want men had Ad Koorevaar met al zijn ervaringen op plek 1 gezet.

Hij moest het daar opnemen tegen Dave van Geel en won deze wedstrijd zonder al teveel problemen met 45-40 in 38 beurten. Raymund Swerts verloor in 25 beurten met 45-23 en ook de captain zelf moest na 40 beurten met 45-21 zijn meerdere erkennen in Tom Persijn. Beste man aan de kant van de Haarlose formatie was Carsten Lässig die in een prima partij Dirk Weeremans met 32-45 na 31 beurten de baas was.

De Duitser speelde deze middag met een moyenne van 1.451. HCR Prinsen bezet nog wel de derde plaats, maar heeft nu vier punten achterstand op BC Capelle, dat wel een wedstrijd meer heeft gespeeld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven