HCR Prinsen/Urlive.tv wint wedstrijd

HAARLO – Na de nederlaag afgelopen weekend tegen mede koploper BC Capelle, was het team van Michel van Silfhout er alles aangelegen om thuis tegen Burgmans Biljarts geen averij op te lopen. Na twee partijen stond het in Haarlo nog 2-2, door een winstpartij van de opnieuw goede spelende Carsten Lässig tegen Jan Hultermans, 45-35 in 51 beurten, en het verlies van Van Silfhout. De captain kwam na 46 beurten zes caramboles te kort tegen Rutger Elshof.

In het tweede deel van de wedstrijd herstelde Dave van Geel zich uitstekend van de laatste drie verloren partijen. In 26 beurten versloeg de Zuid-Limburger Marco Janssen in 26 beurten met een hoogste serie van acht caramboles en een moyenne van 1.730. Markus Galla wist ook zondag van geen wijken en won zijn partij tegen Wim van Dijck met 45-33 na 44 beurten.

HCR Prinsen/Urlive.tv behoudt hiermee aansluiting met BC Capelle en Garage Verbrugge. BC Capelle heeft 23 punten uit 16 gespeelde wedstrijden, Garage Verbrugge 22 en HCR Prinsen/Urlive.tv 20 punten uit 15 gespeelde wedstrijden. Komende zondag ontmoeten de nummers twee en drie elkaar in Sluiskil.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven